Bloemen bezorgen aan huis wordt steeds populairder

Vanwege het drukke bestaan van veel consumenten is het online bestellen van bloemen iets wat steeds populairder wordt. Het is een gemakkelijke oplossing, u bent niet gebonden aan openingstijden en kunt bloemen laten bezorgen wanneer dat u uitkomt. Het assortiment van de aanbieders is ook enorm zodat u veel keus heeft voor het perfecte boeketje bloemen (denk dan aan een seizoensboeket, plukboeket of droogbloemen)! De levertijd is vaak ook erg snel: besteld u voor een bepaald tijdstip, dan kan het nog diezelfde dag geleverd worden. Dit is zelfs in het weekend (zaterdag en zondag) mogelijk.

Wat kost het bezorgen van bloemen?

Je vraagt je misschien af wat het kost om een boeketje bloemen te laten bezorgen. In dit artikel lees je de verschillende prijsklassen van het bezorgen van bloemen en waar moet je rekening mee houden. De prijs van een boeket bloemen is afhankelijk van de grootte. Veel sites bieden verschillende varianten aan zoals: “normaal”, “groter” en “luxe”. Met feestdagen en speciale gelegenheden (zoals moederdag) zijn de prijzen vaak iets hoger. Bij grotere bestellingen kan men vaak korting krijgen (geldt meestal alleen voor zakelijke klanten). Prijsklasse van bloemen laten bezorgen begint vanaf €12,50 (exclusief verzendkosten).

Een bloemetje voor elke gelegenheid

Er zijn verschillende soorten bloemen die je online kunt laten bezorgen. Ook zijn deze bloemen natuurlijk voor verschillende gelegenheden. In dit artikel beschrijven we de populairste bloemen bij de meest voorkomende gelegenheden. Zoals je hieronder ziet zijn er ontzettend veel gelegenheden waarbij je een bloemetje kan laten bezorgen. Een bloemetje geven of krijgen kan altijd en is zeker leuk, maar tijdens de volgende momenten extra speciaal:

 

 • Bloemen laten bezorgen bij een geboorte.
 • Bloemen laten bezorgen bij een bruiloft.
 • Bloemen laten bezorgen bij een jubileum.
 • Bloemen laten bezorgen aan je valentijn.
 • Bloemen laten bezorgen bij een verjaardag.
 • Bloemen laten bezorgen aan je moeder voor moederdag.
 • Bloemen laten bezorgen bij een verhuizing.
 • Bloemen laten bezorgen bij een nieuwe baan.
 • Bloemen laten bezorgen aan iemand die in het ziekenhuis ligt.

Welke online bloemisten zijn er?

Dit is een kort overzicht van de mogelijke sites waar je online bloemen kunt laten bezorgen. Op internet is er een uitgebreide beschrijving beschikbaar per online aanbieder:

 1. Buro Bloemen
 2. Boeketwinkel
 3. Boeketcadeau.nl
 4. Topbloemen
 5. Stuurbloemen
 6. Flowers4U
 7. Bloemen.net
 8. 123bloemen
 9. Euroflorist
 10. Bloementotaal

Meer informatie?

Wil je meer lezen over bloemen bezorgen? Waarom bloemen bezorgen steeds populairder wordt? Wat de kosten zijn van bloemen versturen? In welke regio’s men bloemen kan laten versturen en een overzicht van de verschillende soorten bloemen bekijken die je kunt laten versturen? Bezoek dan de website bloemenbutler.nl. Daar kun je een actueel en compleet overzicht bekijken van alles wat te maken heeft met het versturen van bloemen en boeketten.